• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

91% of 10Gb used, but no computers or files are backed up

I have a 10GB Norton Online Backup subscription, and I would like to add one of our important office computer to the Backup list, but the Backup site keep telling me that I’m using 91% of the 10Gb, and don’t have enough space for the backup.

The problem is that there isn’t any files or computers I could remove. It seems as if the previously backed up computers’ files are somehow still there, but not visible and accessible (by me). One of the admins would be nice enough and check my account, and remove every files and computers, so I can back up this important office PC (I can give my account details in PM)?

I have been in chat with one of the Symantec support agents, and he tried to resolve the issue via Remote access to my computer, but my Win7 is in Hungarian, and his Hungarian wasn't that fluent  , so he gave up.

Thanks in advance

Replies

Kudos0

Re: 91% of 10Gb used, but no computers or files are backed up

Issue completed in private thread.

Thank you,NicoleIT Support Specialist, Symantec Corporation
Kudos1 Stats

Re: 91% of 10Gb used, but no computers or files are backed up

Hello schwindl,

Could you please send me your Norton email in private message so I can take a look at your account and see if I can get it fixed.

Nicole

IT Support Specialist, Symantec Corporation
Thank you,NicoleIT Support Specialist, Symantec Corporation
Accepted Solution
Kudos1 Stats

Re: 91% of 10Gb used, but no computers or files are backed up

Hello schwindl,

We have updated your account on the server and the space should be now showing correctly when you login.  Please advise if you need any further assistance on this issue.

Thank you,

Nicole

Thank you,NicoleIT Support Specialist, Symantec Corporation

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.