• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Autofill does not work after moving all my passwords etc into the vault

System: W7, x64, Chrome, Norton360, Norton Toolbar

Problem: I recently moved my passwords, login details etc. into the online vault. Since then autofill on all stored websites does not work and requires manual input. However, this input seems to not get stored as well. VERY frustrating!!!!

Any ideas out there how this can be corrected? 

Regards

Jochen

Replies

Kudos0

Re: Autofill does not work after moving all my passwords etc into the vault

System: W7, x64, Chrome, Norton360, Norton Toolbar

Problem: I recently moved my passwords, login details etc. into the online vault. Since then autofill on all stored websites does not work and requires manual input. However, this input seems to not get stored as well. VERY frustrating!!!!

Any ideas out there how this can be corrected? 

Regards

Jochen

Kudos0

Re: Autofill does not work after moving all my passwords etc into the vault

Hi,

I expect that following steps would fix the issue : -

1) I guess Norton is 2013 version, if not then can download from : www.norton.com/download ..

2) Also Google Chrome is having the latest version , if not then can download from : www.google.com/chrome ..

3) After installing fresh Norton or if already present , run live update the PC.

4) Restart the PC & again try live updates until it says that "No updates are available".

5) Sign in & sign out of ID safe once again, restart the browser & then re-sign in again.

If this does not work , then you can let us know..

Kudos0

Re: Autofill does not work after moving all my passwords etc into the vault

Thanks for the advise - but it did not work.

The Identity Safe's "Toolbar" does not even appear when I go to pages which require autofill. 

Please note, I have deactivated in Chrome password sync and autofill since I assume N360 functionality should cover all this.

ANy suggestion how this can be rectified? 

Thanks

Jochen

Kudos0

Re: Autofill does not work after moving all my passwords etc into the vault

Hi,

Sorry for the issue you are facing.

If you had installed 2013 Norton Product (NIS/N360 20.X version) then when you browse to a login page using Chrome browser please wait for the page to load fully and check whether Norton Tool Bar is loaded and autofill is working.

If you change focus to another tab in Chrome browser when a login page is loading then Norton Tool Bar will not be loaded and autofill will not happen. We are already aware of this issue and we are working on it.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.