• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

This forum thread needs a solution.
Kudos0

Can't access Identity safe

For some reason today I can't access my Identity Safe.  Instead of prompting me for my password, it asks me to sign in, even though the main program is already logged in.  Then it fails to connect to the Norton server.  I only use a local ID safe, I do not use online.

Why is it doing this?  I have tried multiple times without success.

Replies

Kudos0

Re: Can't access Identity safe

I have a similar problem. The vault has been working perfectly for a year now. For some reason yesterday when I clicked on vault closed it said Get Started. When I click on get started it says an unexpected browser error has occurred. I have clicked on try again and restarted the computer many times. Its  working fine on my other lap top and my desk top.

Kudos0

Re: Can't access Identity safe

It must be the power of this forum, It suddenly started to work after about 50 attempts it allowed me to sign in using internet explorer and now works fine in Chrome as well. I didn't do anything other than keep trying to open the vault and take off a few emails, Strange things computers. I hope you have the same luck.

Kudos0

Re: Can't access Identity safe

It sounds like it was an intermittent issue. 

@Alan_Schmitt- Is yours working now too? 

Kudos0

Re: Can't access Identity safe

No it is still not working for me.  I looked through some other similar threads in this forum, and saw a link for the online vault.  I have never used it before, but apparently Norton still loaded my logins to an online server that I never asked it to.  I was able to see them online, but the program itself still does not work.  

Kudos0

Re: Can't access Identity safe

Same problem here. In my Iphone, app can't connect to the server. This have started after last app uptade.
Kudos0

Re: Can't access Identity safe

I had to uninstall, remove all traces or Norton, and then reinstall for it to work again.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.