• Todas las Comunidades
    • Todas las Comunidades
    • Foros
    • Ideas
    • Blogs
Avanzado

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Error (A1064)

after working very good for a while it recently stopped working with the code (A1064).

I tried deleting backups, reinstalling of the software and even a new installation on an other machine.

All machines are Windows 7 sp1 x64

one home premium and one enterprise.

Any solutions ?

Respuestas

Kudos0

Re: Error (A1064)

I experienced the same error. I called Norton and they have a case going. Not sure what the problem is. Tech is supposed to call me back after about an hour.

Kudos0

Re: Error (A1064)

Glad I am not alone,

Please keep me posted, I will call them tomorrow to report this error because I think it is not OK.

Regards John

Kudos0

Re: Error (A1064)

Hello all,

It's an error associated to a invalid registry setting possibly. Can you provide some specifics as to when it comes up? The more you can provide the more I can help in digging into the matter. Just don't post any user specific info such as email addresses unless you send them to me via private message.

Kudos0

Re: Error (A1064)

OK I will try to explain the problem.

Installation is not a problem, the first scan for the amount of data to backup is also no problem.

The problem starts after about 30 to 45 seconds the message on the desktop is "backup completed with errors" and on the web part of the program I see there is zero kb copied. (see attachment)

regards John

edit OK that is not a option jpg not allowed.

Kudos0

Re: Error (A1064)

ok workaround.

change txt in odt

File Attachment: 
Kudos0

Re: Error (A1064)

I have been using online back up for a long time and it has worked perfectly untl 12/19/11 - it has failed ever since!  I use Vista.

Kudos0

Re: Error (A1064)


racemom91 wrote:

I have been using online back up for a long time and it has worked perfectly untl 12/19/11 - it has failed ever since!  I use Vista.



I`ve been usimg Noton Online Back Up for about 3 years but it stopped doing back ups on the same day as your prblem started. I didn`t notice it immediately. One day I notice a little red dot on the icon. I`m also having problems accessing https://nobu website on Chrome so I tried Firefox, neither worked. After a couple of days I managed to access it on the dreaded IE9. First of all it said my account was closed but it doesn`t expire until March 2012. Norton Support have been unhelpful. I got stuck wih a useless `virtual technician` who I refer to as The Thing. It told me to check that I`m using the latest version which I did, I was told that I didn`t have any Norton products. Eventually on IE9 Imanaged to see that my back up had all failed since 19th. I found an email address for Symantec Corporation & have been dealing with them. TODAY NORTON BACKED UP! Try backing up again it might just work.

I still have a problem with accessing the website on Chrome & Firefox though. Chrome tells me that the website doesn`thave SSL & I haven`t used it before. I have used it on Firefox before by clicking on the icon but that no longer works. If I needed to restore I would have to use IE9 unfortunately.  I now thinking of not renewing my subscription with Norton as I find they`re more trouble than they`re worth. I will back up my files on a disc instead, it`s cheaper & I won`t have to have Norton UK tring to sell me other products. They don`t give support. 

Kudos0

Re: Error (A1064)

Backup is running as we speak,

happy it is working again.

Probably a glitch on the server side, a pity it took them so long to fix it.

John

Accepted Solution
Kudos0

Re: Error (A1064)

A big thank you to those that provided troubleshooting data. With the info provided here and some folks that heeded my request, via private message, to call in we were able to gather the data needed. The issue was corrected late yesterday afternoon. Part of the issue was pertaining to a cert error.

For those that seem to think its a matter of flipping a switch to fix these issues it's not. Diagnostic data first has to be gathered, verified and then escalated to our engineering teams. From there they have to replicate the issue, track down the source of the problem and deploy a fix for it. Those fixes first have to go to a staging environment to ensure it fixes the problem and not cause new ones. Once the fix is confirmed its released live. 

Also factor in the 'me too' posts that contain no diagnostic detail at all. This is why its critical if you're going to report an issue please always provide as much info as possible. Food for thought the next time there is a gripe that something took a long time to be fixed.

There is also a reported issue ongoing with the recent release of Chrome 16. We're working on working around that specific release has caused. There aren't any specifics yet as to when since the exact issue it introduced is still being worked on.

Kudos0

Re: Error (A1064)

thank you

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.